Neem contact op: 06 - 25 53 01 71

Aanbevelingen

Petra is een vakvrouw die mij, met veel passie en enthousiasme, met behulp van quaning heeft begeleid bij vragen met betrekking tot mijn persoonlijke ontwikkeling.
Hoe quaning precies werkt is moeilijk aan te geven. Resultaten zijn aantoon- en voelbaar en daar gaat het om! De gesprekken met Petra hebben een hele duidelijke meerwaarde. Door haar vragen en haar analyses van de opdrachten weet zij de vinger op de zere plek te leggen. Haar feedback is verhelderend.
Haar dienstverlening is van hoge kwaliteit en haar gedrevenheid en enthousiasme zorgen voor een positieve indruk. Haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en oprechte belangstelling maken haar een fijne coach om mee te werken.

Corrie Drissen, Quaning-RGprogram Personal

 

Ik heb een Quaning training mogen ontvangen van Petra. Haar betrokkenheid en deskundigheid was zeer prettig.

Ze is positief ingesteld en denkt graag met je mee. Quaning is een intensief programma maar doordat je hier intensief mee bezig bent, bereik je ook snel resultaten. Het was een interessante en prettige ervaring waar ik veel aan heb gehad en nog steeds veel aan heb.

Esther G.

 

Ik ben bij Petra terecht gekomen op het moment dat ik even de balans tussen werk en privé kwijt was. In privesfeer was er wat onrust waardoor de concentratie op het werk achteruit ging en mijn prestaties en collega’s daar last van kregen. Petra heeft mij geholpen weer een manier te vinden om te ontspannen en daar door weer de juiste balans te vinden. Bedankt voor je luisterend oor en je goede adviezen. Je bent een topper!

T. Theunissen medewerkster Monuta

 

Om verbindingen te leggen tussen mensen moet je kunnen ondernemen vanuit je passie.

Zo heb ik, als organisator van B2B netwerkevents, Petra leren kennen als een integer persoon met oprechte aandacht en interesse in mensen. Wat zij doet om mensen te helpen met hun persoonlijke groei begint van binnen, vanuit haar passie. Petra staat open voor verandering om te komen tot resultaat in het belang van haar klant. In mijn eigen zoektocht naar mijzelf heeft zij mij getriggerd om eens Quaning sessie te doen. Een methodiek die mij totaal heeft verrast.

Het fijne en open persoonlijk gesprek met Petra voelde direct heel vertrouwd, met de toegepaste Quaning methodiek leidde dit direct naar mijn blokkade die mij ervan weerhield om te kunnen groeien als mens. Nu ben ik mij ervan bewust, kan het een plaats geven en geeft het mij de ruimte om te ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Petra bedankt dat je mij uit mijn comfortzone hebt gehaald.

René Luijten, BS Morgen

 

De Quaning-sessie was een nieuwe ervaring. Door de duidelijke uitleg van Petra wist ik wat er ging gebeuren, ook al blijft het moeilijk te begrijpen hoe de software precies werkt. Het thema dat naar voren kwam, was voor mij herkenbaar. Toch zou ik het waarschijnlijk zelf niet hebben kunnen aanwijzen als datgene dat mij belemmert in het behalen van mijn doel. Een mooi resultaat dus! Ik merk dat ik de periode na de sessie me heel bewust was van het thema, waardoor ik situaties herkende waarin het een rol speelde. De sessie heeft dus wat in gang gezet! De begeleiding van Petra is heel prettig. Ze straalt rust en begrip uit, waardoor het gemakkelijk is openheid van zaken te geven. Al met al kan ik concluderen dat het een zeer nuttige sessie is geweest, ondanks dat het ‘slechts’ een oefensessie betrof. Dat belooft wat voor een heel traject!

Kitty Leemreize, eigenaar Qlaver4

 

Met een bedrijfsuitje en tevens kennismaking met andere clusters, maakte ik kennis met Adaptics en bedacht bij mij zelf baad het niet, schaad het niet en ik kon er alleen maar beter op worden toch, dus zo doende heb ik mij ingeschreven. al snel kreeg ik via mail bericht om een vragenlijst in te vullen, waarna er dan contact zou worden opgenomen met mij. Zo maakte ik kennis met Petra, telefonisch voelde ik al een klik met haar, en was zeer benieuwd naar ons eerste (intake) gesprek.

Door Petra kreeg ik een beter beeld van mijn leven en wat ik wilde bereiken, maar ze gaf mij ook handvaten hoe ik deze doelen zou kunnen bereiken, en ik was zeer verrast hoe snel ik mijn doelen bereikte of zeker op de goede weg was.

Maar ook een gevoel wat ik erg prettig vind is dat ze me nog een jaar lang blijft begeleiden, ook al is dit dan telefonisch.

Ik ben Blij dat juist Petra mijn Coach was.

Ik ben weer een ervaring rijker.

Erika ter Hark (Leefstijlcoaching)

 

Petra heeft mij geholpen inzicht te krijgen in welke loopbaanrichting bij mij past. Door persoonlijke begeleiding en de inzet van een aantal instrumenten, heb ik inzicht gekregen in mijn competenties en vaardigheden en wat bij mij zou kunnen passen. Dit in een vrij kort tijdsbestek. Ik kan nu zelf voldoende verder. Kom ik op het punt dat ik verder ondersteuning nodig heb dan zal ik haar zeker weer benaderen.

Mark F.

 

Tevens wil ik je nog bedanken voor de genomen tijd voor het gesprek, dat ik als zeer prettig heb ervaren. Het was fijn om met je kennis te maken.
Van je adviezen en tips, die mij verder op weg kunnen helpen, zal ik zeker gebruik maken.

Ik zal je op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen.

Mariëtte Custers

 

Iedereen zit wel eens met vragen werk gerelateerd of privé waar je zelf niet uitkomt. Er komt geen schot in. Je komt zelf niet tot het nemen van een beslissing.

Ik worstelde ook met zo’n specifieke vraag. Petra heeft bij mij de EDGE toegepast. En tot mijn verbazing had ik in korte tijd ongeveer 1 uur een passend antwoord op mijn vraag. Opluchting… Ik kon nu een volgende stap gaan zetten. Had ik daar zo lang mee geworsteld?

Petra heeft doeltreffend en op een laagdrempelige manier vragen gesteld aan mij. Wat betekenen bepaalde woorden voor je, benoem voorbeelden etc. om een goed beeld te krijgen van de situatie.

Ze deed dit op een voor mij ontspannen manier met een noot van humor. Het resultaat was dat ze met haar antwoord de kern van mijn vraag/probleem had beantwoord.

Mariette S. – mentor /adviseur intensief

 

Als je de kans krijgt, dan moet je deze workshop niet voorbij laten gaan…
Naast de drukke baan die je hebt krijg je eens tijd om samen met directe collega’s in een vertrouwde omgeving stil te staan wie je bent, waar je staat, welke capaciteiten je bezit en waar jouw toekomstmogelijkheden liggen. Afspraak is dat alles binnenskamer blijft.

Marcel B. – Medewerker Werk en Inkomen

 

Ik heb samen met Petra de “EDGE”opleiding gevolgd. Sinds die tijd zien we elkaar regelmatig in intervisiebijeenkomsten. 2 weken geleden heeft zij mij weer een EDGE gegeven rond mijn vraag: “Blijf ik lid van een bepaalde beroepsvereniging”? Opnieuw bleek hoe goed ze de techniek kan toepassen en ook hoe snel we tot de kern van mijn vraag kwamen. Daarna was de oplossing er natuurlijk ook.

Bieneke van de P. – Sportvastencoach

 

Petra heeft mij gecoacht in 2013. Ik heb dit ervaren als een prettige tijd waarin ik hard aan mijzelf heb kunnen werken met de ondersteuning van Petra. Haar coaching heeft mij meer inzicht in mijn eigen handelen opgeleverd en vooral handvatten om met verschillende situatie om te gaan. Petra realiseert dit door op een open en eerlijke manier te coachen.

Mathieu van D. – Senior Adviseur

Share with your friends


Submit
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start