Neem contact op: 06 - 25 53 01 71

Analyse Gesprek

ANALYSEGESPREK

Dit gesprek komt in grote lijnen overeen met een Kerngesprek.  We gaan samen aan de slag met jouw doel of vraag.  We verhelderen en verduidelijken bijvoorbeeld aan de hand  van situatie waar je in je dagelijkse leven en werk mee te maken krijgt. Waar je last van heb of wat je anders wilt. Pas als het voor ons samen zo helder is als glas gaan we verder.  Dan hebben wij genoeg informatie en gaan we verder met de persoonlijke objectieve analyse. Dit gaat door middel van een computerprogramma waarbij we samen een aantal stappen doorlopen en ik jou laat zien welke analyses we maken en wat de reden daarvoor is.

Wat is er anders?

Het Analysegesprek staat los van het Kwantum Kern Traject. Het is een op zichzelf staand gesprek met één analyse en advies.  Je kunt daarna beslissen om het traject te gaan doen als voor jou de toegevoegde waarde voldoende duidelijk is.

Het kan ook zijn dat je het hierbij laat, of dat je kiest voor een andere vorm van coaching, of loopbaanbegeleiding. Loopbaan Trjct kan ik je bieden.

Al naar gelang de uitkomsten van dit gesprek doe ik jou een voorstel. Het verplicht je tot niets, echter de informatie en analyse helpen je wel een volgende stap te zetten.

Geef jij de voorkeur aan coaching of loopbaanbegeleiding en wil je weten hoe dat in zijn werk gaat en wat de kosten daarvan zijn dat kan ook.

Share with your friends


Submit