Neem contact op: 06 - 25 53 01 71

De Toekomstwinkel

Kom winkelen voor je toekomst!

petraEen gebeurtenis in je leven waar je mee geconfronteerd kunt worden is ontslag. Na jaren voor dezelfde werkgever of organisatie te hebben gewerkt sluiten de deuren. Vaak na een periode van onzekerheid en hoop is het dan toch zover…..dit is bijna dagelijks in de retail.

Zelf heb ik hier ook mee te maken gehad een gebeurtenis in mijn leven, ontslag en reorganisaties zelf, bij familie en vrienden. De impact die dit heeft en het omgaan hiermee en weer opnieuw kansen en perspectieven creëren. Daar kunnen de meeste wel wat hulp bij gebruiken.

petra2Dit idee heb ik gedeeld met andere ondernemers en heeft ertoe geleid dat we met 8 ondernemers de handen ineen geslagen hebben om deze medewerkers een hart onder de riem te steken en waar mogelijk te helpen. De expertises van de afzonderlijke ondernemers zijn samengebracht in de Toekomstwinkel.

Op zaterdag 14 mei organiseert De Toekomstwinkel een gratis toegankelijke inloopdag bij MCR Roermond.

Tijdens deze dag wordt aan verkoopmedewerkers uit de retail een perspectief geboden vanuit verschillende disciplines. Van jobcoaching, rouwverwerking, mental coaching en social media ondersteuning tot het effectief omgaan met tijd en verminderde inkomsten.

Bij de Toekomstwinkel zal Kernpuntcoaching haar expertise inzetten om medewerkers te begeleiden in het omgaan met de stress die ontslag met zich meebrengt en hoe deze in te zetten voor het creëren van nieuwe kansen en perspectieven.

Hier vind je meer informatie over De Toekomstwinkel en ‘Like’ de Facebookpagina van De Toekomstwinkel om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen:

 

 

Share with your friends


Submit
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start