Neem contact op: 06 - 25 53 01 71

Kwantum Kern Traject

Kernpuntcoaching staat voor starten vanuit jouw kern en door middel van coaching datgene oplossen waar jij last van hebt of waar je vanaf wilt. Dat doen wat nodig is, niet meer en niet minder.

Het is een coachtraject waarbij een coachdoel wordt afgesproken met een aantal stappen en afspraken met als toegevoegde waarde kwantumanalyse.

Versnelling en bekrachtiging

Door kwantumanalyse op te nemen in jouw traject weten we sneller door middel van deze objectieve analyses wat jouw belemmert, of waar je last van hebt. Hierdoor wordt de duur van een traject aanzienlijk verkort. Het geeft ons de informatie die jij nodig hebt om de volgende stap te zetten. Elke stap die je zet wordt bekrachtigt door de informatie die jij krijgt. Tijdens dit traject leer ik jou hoe je deze informatie kunt gebruiken waardoor jij sneller je doel bereikt

Kwantumanalyse

Door middel van een computerprogramma maken we korte en krachtige analyses, die geven ons waardevolle informatie, die jij leert te gebruiken en toe te passen. Heb je eenmaal die informatie opgenomen dan hou je daar profijt van. Dat is de bekrachtiging. Ik neem je mee in de werking en betekenis van deze analyses.
Vragenlijsten? Nee
Het zijn geen vragenlijsten die je invult. Dit werkt anders met de toepassing van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de begeleiding van mensen bij persoonlijke of werkgerelateerde doelen. Dingen die wij als mensen geleerd hebben over hoe iedereen en alles verbonden is met elkaar en als we daar op de juiste manier gebruik van maken, heeft dit positieve invloed heeft op jou en je omgeving.

Hoe weet ik of dit bij mij past?

Objectief gezien is het geschikt voor:
• Persoonlijke ontwikkelingen
• Loopbaanvragen
• Ondernemersvragen

Voor jouw als persoon?

Voordat ik start met een Kwantum Kern Traject bied ik een vrijblijvend Kennismakingsgesprek.
Daarbij komt aan de orde:

– Waar heb jij last van?
– Wat wil jij oplossen?
– Hebben wij een klik?
– Uitleg en werkwijze van het Kwantum Kern Traject
– Voorstel + terugkoppeling

Kennismakinggesprek duur een half uur

Ik neem je mee in de werkwijze en afspraken die bij het Kwantum Kern Traject horen. Hoe de analyse in zijn werk gaat. En hoe jij de informatie krijgt die je nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten. De duur en kosten komen aan de orde en de wederzijdse verwachtingen worden besproken. Dit kan via Skype, telefonisch of persoonlijk. De kosten van het kennismakingsgesprek zijn € 45,-

Het kan zijn dat ik je tijdens het Kennismakingsgesprek eerst een Analysegesprek voorstel. Dit doe ik omdat het soms lastig kan zijn je een voorstelling te maken over de werkwijze en hoe de analyses in zijn werk gaan en wat ze doen voor jou. Je kunt dan proberen of het voor je past zonder dat je meteen een heel traject hoeft te doen. De kosten van het Analysegesprek zijn € 75,-

Besluit je na het analysegesprek om een Kwantum Kern Traject te gaan doen, dan worden de kosten van € 75,- in mindering gebracht op de trajectprijs.

Analysegesprek duur anderhalf uur
We voeren dan één gesprek met een analyse je ziet en ervaart hoe dit voor jou werkt. Met die informatie zet je al een eerste stap. Wil je verder dan pas gaan we Kwantum Kern Traject doen. Belangrijk is het commitment naar elkaar en dat voor jou de toegevoegde waarde voldoende duidelijk is.
Spreekt het je niet aan, dan laten we het daarbij. Spreekt het je aan dan maken we een afspraak voor het Kerngesprek.

 

Het besluit is genomen en dan…Hoe gaat het Kwantum Kern Traject in zijn werk?

Mocht je eerste een Analysegesprek hebben gedaan en je besluit om het Kwantum Kern Traject te gaan doen,  ook dan starten we met een nieuw Kerngesprek.  Ook al gaat het om hetzelfde doel en dezelfde vragen.

Kerngesprek

Samen gaan we aan de slag met jouw doel of vraag.  We verhelderen en verduidelijken bijvoorbeeld aan de hand van situaties waar jij in je dagelijkse leven en werk mee te maken krijgt. Waar je last van hebt of wat je anders wilt. Pas als het voor ons samen zo helder is als glas gaan we verder.  Dan hebben wij genoeg informatie en gaan we verder met de persoonlijke objectieve analyse. Dit gaat door middel van een computerprogramma  waarbij we samen een aantal stappen doorlopen en ik jou laat zien welke analyses we maken en wat de reden daarvoor is.

Duur maximaal 2 uur contact persoonlijk of via Skype.

Regelmatige analyse en contact

Vervolgens hebben wij regelmatig contact, dit kan via Skype, telefonisch of persoonlijk zijn. Al naar gelang hoe het Kwantum Kern Traject verloopt en jouw behoefte.

We bespreken de voortgang en de ervaringen die je hebt opgedaan vanaf het vorige contactmoment. Dit zorgt ervoor dat je gedoseerd de informatie krijgt die jij nodig hebt en dat jij de tijd krijgt die jij nodig hebt om de informatie te verwerken en te gebruiken. Hierdoor wordt de informatie bekrachtigt. Je krijgt van mij een handleiding en hulpmiddelen om jouw voortgang te monitoren en je informatie te verwerken.

Duur per contactmoment een half uur. De periode tussen de contactmomenten zijn afhankelijk van de voortgang en onze gezamenlijke afspraken.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende de gehele periode kun je rekenen op persoonlijke en gedegen begeleiding en ondersteuning. Daar maken we afspraken over tijdens het Kerngesprek.  Het is belangrijk dat je daar gebruik van maakt, ook al heb je twijfels. Ook die zijn er om jouw op weg te helpen en ervoor te zorgen dat het  Kwantum Kern Traject succesvol is.

Dat is uiteindelijk de bedoeling daar gaan we samen voor. Onze eindstreep is jouw nieuwe begin.

Zie het als een aantal stappen die jij hebt te zetten om tot een voor jou passende oplossing en antwoord te komen.  Of als de sneeuw die smelt bij een opkomende zon waarna je goed zicht heb op jezelf en de buitenwereld.

Elke stap is waardevol voor jou, en helpt en ondersteunt jou om de volgende stap te kunnen zetten. We nemen de tijd als dat nodig is, en versnellen als dat kan.

De duur van het programma

Als wij samen vinden dat jouw doel is bereikt dan sluiten we het af. De duur verschilt per persoon, gemiddeld duurt een Kwantum Kern Traject tussen de 4 en 12 weken.

Doel bereikt

Dat wordt gevierd.  Hoe, laat je gerust verrassen.

Kosten

De prijs wordt afgesproken tijdens de kennismaking en is een vaste prijs.  Dus niet afhankelijk van de duur. Als jouw doel is bereikt dan is het klaar.  Dan weet je vooraf wat de kosten zijn en kun jij je concentreren op jouw Kwantum Kern Traject zodat je geen zorgen hoeft te hebben of er nog kosten bij komen.

Heb je een Analysegesprek gehad en je besluit een Kwantum Kern Traject te gaan doen, dan wordt het Analysegesprek verrekend met het Kwantum Kern Traject.  Besluit je om het bij het Analysegesprek dan betaal je alleen het Analysegesprek van € 75,-.

Voorbeelden van een aantal thema’s waar ik mee gewerkt heb:

  • Ik weet welke baan bij mij past.
  • Ik vind mezelf de moeite waard.
  • Ik geef mijn grenzen aan.
  • Ik sta rustig voor de groep
  • Ik zorg goed voor mezelf
  • Ik blijf in verbinding met mezelf
  • Ik laat los met een goed gevoel
  • Ik doseer mijn werk

Meer weten of een reactie achterlaten. Ik zie je vragen en reactie graag tegemoet.

Share with your friends


Submit