Neem contact op: 06 - 25 53 01 71

Workshop

Een mooie manier om jou kennis te laten maken met mijn manier van begeleiden, en de resultaten die het oplevert is het volgen van een workshop.

Regelmatig organiseer ik workshops met wisselende thema’s. De thema’s hebben te maken met leven en loopbaan. De workshops geef ik op verschillende locaties afgewisseld in de ochtend of in de avond. Hierbij kun je dan onderzoeken of mijn manier van begeleiden bij jou past.

Een aantal thema’s die tot nu toe aan de orde zijn geweest:
Een positieve invloed nemen op je eigen leiderschap
Een volgende stap zetten in je ondernemerschap
Rendement uit Talent
Hoe maak je zin?

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag op een laagdrempelige manier zodat je zelf al kunt ervaren hoe het is en wat het voor jou kan betekenen. Het mooie is dat het altijd een inzicht of een idee oplevert voor jou als deelnemer waar je mee naar huis gaat en verder kunt.

Heb je interesse in de workshop meld je dan aan dan zet ik je op de interesselijst en stuur ik je een persoonlijke uitnodiging voor de volgende workshop die ik ga organiseren. De workshop is geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk. Echter het aantal deelnemers is beperkt dus als ik weet dat je interesse hebt dan hou ik daar rekening mee en hoef jij je niet meer aan te melden, wel te bevestigen zodra ik je de exacte datum en tijdstip heb doorgegeven.

De volgende workshop heeft als thema: Hoe maak je zin? En vindt plaats op vrijdag 23 juni van 9.00 tot 11.30 bij Maximaal Coaching, Minderbroedersingel 44 in Roermond.

Deze workshop geeft een boeiende invalshoek in het moeten en mogen.
De ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het delen van tips met de andere deelnemers geeft een waardevolle bijdrage en de uitleg over Quaning maakt erg nieuwsgierig!
Het heeft me veel gebracht in een korte tijd. Kortom: een aanrader!!

Jeannette Janssen

Een stap te ver?
Mocht dit voor jou een stap te ver zijn en wil je eerst individueel kennismaken dat kan ook. Meld je dan aan voor een gratis kennismaking via de mail en dan spreken we elkaar telefonisch of via Skype.

Team workshop
Deze workshop is ook geschikt voor bedrijven intern of voor leden van een organisatie of vereniging. Spelen er bepaalde thema’s of kom je als team niet verder dan kun je door middel van deze workshop een eerste stap zetten en inzichten krijgen die je als team verder helpen. Ook hiervoor is een kennismaking mogelijk.

Share with your friends


Submit
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start